Nakon dve decenije razvoja poslovanja u Srbiji i susednim zemljama Balkana preko svog distributera, Migro d.o.o., SOMFY Grupa sa zadovoljstvom objavljuje preuzimanje ključnih sredstava od Migro d.o.o. i spajanje sa novostvorenom podružnicom, Somfy d.o.o., iskazujući nameru za što većim prisustvom na tržištu Srbije.

 

Više od 20 godina, SOMFY Grupa ostavlja svoj pečat u regionu, stvarajući uspešna partnerstva sa preko 300 poslovnih saradnika u sektoru automatizacije prozora i vrata. Ova dugogodišnja saradnja učvrstila je reputaciju Grupe kao lidera u industriji od poverenja, a osnivanjem Somfy d.o.o. ističe se posvećenost negovanju još dubljih poslovnih veza u Srbiji i u susednim zemljama.

 

Sa zadovoljstvom napominjemo da će se svi zaposleni u Migro d.o.o. pridružiti Somfy d.o.o. kako bi se bez zastoja pratila uspešna putanja koju je postavio Migro d.o.o., takođe koristeći iste operativne alate. Kao deo svoje strateške vizije, SOMFY Grupa ostaje posvećena regionu, sa planovima da investira u svoje regionalno prisustvo, kako bi kontinuirano unapređivala uslugu koju nudi svojim klijentima i partnerima.

Predstavljamo vam novu Somfy B2B stranicu

Ova internet stranica namenjena je pre svega svim Somfy partnerima koji trebaju detaljnije informacije o Somfy proizvodima. Stoga ćete ovde moći pronaći sve potrebne informacije za pojedine proizvode, od uputstva za ugradnju i programiranja do tehničkih specifikacija proizvoda, flajera i noviteta. 

Tražite Somfy proizvod

Proverite naš online katalog:

Online katalog

____________________________________

Uputstva za programiranje

Video uputstva

Često postavljana pitanja