Koja je garancija na Somfy proizvode?

Somfy za svoje motore, automatske sisteme i mehaničke dodatke za roletne i ostalu opremu za zaštitu od sunca daje 5 godina garancije od datuma proizvodnje označene na pojedinom proizvodu. Motori, automatski sustavi i mehanički dodaci za garažna i dvorišna vrata imaju garanciju od 3 godine od datuma proizvodnje. Motor Dexxo Pro je jedini motor za garažna vrata  koji ima garanciju od 5 godina od datuma proizvodnje.


Po čemu se Somfy proizvodi razlikuju od druge kućne automatizacije?

Somfy pristupa kućnoj automatizaciji sa stanovišta o potpunom motorizovanjemi svih otvaranja i zatvaranja u kući. Do savršenstva razvijenu Somfy Radio Tehnologiju usledio je razvoj io-homecontrol® tehnologije u suradnji sa vodećimin proizvođačima opreme za dom, čime ožičenje kućnog automatskog upravljanja pomalo postaje prošlost Što znači da se kućni automatski sistemi mogu u svakom trenutku nadograditi ili renovirati bez skupih građevinskih intervencija. Kućna automatizacija je tako postala jednostavnija i svestrana. Sa Somfyjem ne morate da brinete da li je vaša investicija u kućnu automatizaciju dugoročno isplativa, i to bez obzira da li je riječ samo o roletnama, krovnim prozorima, grejanju ili automatizovanju cele kuće. 

Koja je razlika između Somfy Radio Technology (RTS) i io-homecontrol® tehnologije?

Zajednička činjenica jednoj i drugoj tehnologiji kućne automatizacije  je jednostavnost montaže bez ožičenja kontrolnog upravljanja. Takođe su jednako prilagodljive, naime motorizovanu opremu ili automatski sistem možete lako da ga nadogradite prema vašim potrebama, bez ponovnog podešavanja sistema.
Na kraju, obadve tehnologije olakšavaju život zahvaljujući brojnim mogućnostima daljinskog upravljanja. Njime možete vašu celokupnu instalaciju da upravljate s iste tačke. Za razliku od Somfy Radio Technology (RTS) koji se prvenstveno odnosi na kućna otvaranja i zatvaranja, sa io-homecontrol® tehnologijom možete da upravljate opremom oko kuće, kao što je grejanje, rasveta, provetravanje ili kontrola pristupa.